SUPER H.I.K.

Super Hrvatska Igračka Konvencija

Super H.I.K. je zamišljen od strane udruge F&ST kao putujuća konvencija koju će svake godine ugostiti jedan od suorganizatora. Na ovaj način se potiče ravnopravna suradnja srodnih udruga te se pruža prilika zainteresiranima iz raznih krajeva da prisustvuju ovom događanju.

Poseban naglasak stavljen je na predstavljanju domaćih autora društvenih igara široj zajednici.


Idući Super H.I.K. će se održati početkom listopada u Rijeci u sklopu Rikona. Pripremu možete pratiti na facebooku.

najava Super H.I.K. III

Drugi veliki projekt Udruge F&ST - Super Hrvatska Igračka Konvencija odnosno SuperHIK se ove godine održava u sklopu Rikona. Prije Rijeke, SuperHIK će kratkotrajno gostovati diljem države, s prvim gostovanjem upravo na FantaSTikonu. Posjetitelji FantaSTikona će imati prilike osvojiti bogate nagrade na čak dva nagradna turnira iz serije "Četiri igraonice":

Prvi turnir je dio PRVENSTVA HRVATSKE U CZECH GAMES EDITION IGRAMA. U prvom kolu igra se "Prodigals' Club". Igru možete isprobati u petak i subotu, dok samo natjecanje počinje u nedjelju u 12:30 sati te će se odigrati dva kola do 16:30. Ukupni pobjednik osvaja društvenu igru "Tash Kalar" od CGE i Game of Thrones majicu od HBO Adria, ali i priliku da se u Rijeci u velikom finalu bori za još bogatije nagrade! (ulaznica za Rikon 2018. uključena)

Drugi dio programa čini MYSTERY MARATHON, veliki turnir koji se igra u tri kruga. U svakom krugu igrat će se razne igre naših sponzora kao i igre japanske tematike, s tim da igrači ne znaju koja će ih igra dopasti. Turnir počinje u subotu u 17 sati uz očekivano trajanje do 23 sata. Pobjednik turnira osvaja društvenu igru "Pulsar 2849", kod za Android verziju društvene igre "Through the Ages", dvije ulaznice za film po želji u Cineplexxu, Game of Thrones majicu, kao i plasman na finalni turnir u Rijeci (s ulaznicom) u kojem ga, uz titulu igrača godine, čeka spektakularni nagradni fond za kojeg su zaslužni naši sponzori: Gigamic Games, Rebel Games, Ares Games, CGE i trgovina TojeTo. Drugoplasirani i trećeplasirani neće otići praznih ruku jer smo i za njih pripremili utješne nagrade.

Na oba turnira se možete prijaviti na info pultu ili direktno u igraonici konvencije, s tim da je potrebno potvrditi sudjelovanje voditelju igraonice najkasnije do 16:30 u subotu.

Detalji i pravila turnira.


Super H.I.K. održan u Splitu, srpanj 2016.

Super H.I.K.

Super H.I.K. održan u Zagrebu, svibanj 2017.

Super H.I.K. II

Vidimo se za stolom :)

Vidimo se za stolom!